Zilverdraakje

9.6 gemiddeld, 331 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 25 juli 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Jodie Grootswagers op 25 juli 2019

Een webshop met bijzondere (kraam)cadeautjes voor kleine schatjes. Deze webshop is ontstaan uit een droom van een jonge moeder. Ik run de webshop zelf, dus elke bestelling wordt met liefde en zorg ingepakt, door mij, voor jou. Ik check elke bestelling voor verzending op defecten en elk cadeautje wordt als een echt cadeautje ingepakt als jij daarvoor kiest. Ik ben blij als jij blij bent. En als je niet blij bent, dan wil ik er alles aan doen om dat op te lossen.

Ik probeer de webshop steeds verder uit te breiden met de mooiste, meest bijzondere items zodat jij niet meer uren hoeft te zoeken naar jouw ideale geschenk.

Kortom: persoonlijke serviceĀ en liefde en zorg voor elk cadeautje, elke dag weer.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Heb je spijt van je aankoop of is het toch niet wat je ervan verwacht had? De meeste producten mogen zonder beschadigingen in de originele verpakking geretourneerd worden. Je krijgt dan je geld teruggestort, of de achteraf betaling wordt geannuleerd. De kosten voor het retourneren zijn wel voor rekening van de klant. Gepersonaliseerde producten en sale producten mogen niet geretourneerd worden.

Service

Ik run de webshop zelf, dus elke bestelling wordt met liefde en zorg ingepakt, door mij, voor jou. Ik check elke bestelling voor verzending op defecten en elk cadeautje wordt als een echt cadeautje ingepakt als jij daarvoor kiest. Emails, telefoontjes en berichten probeer ik altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Ik hou zelf van duidelijke communicatie. Ik weet graag waar ik aan toe ben en dat draag ik ook graag uit naar mijn klanten.

Duurzaam

Mijn producten koop ik in bij leveranciers die nauwe banden onderhouden met hun fabrieken. Zij dragen er zorg voor dat productie plaats vindt op een ethische, legale en verantwoorde manier.

Sociaal

Zilverdraakje doneert regelmatig mooie producten uit de webshop aan Stichting Earlybirds. De producten worden geveild op Facebook en van de opbrengst verzorgt de stichting newborn fotoshoots voor ouders van prematuur kindjes.