Het interactieve online keurmerk

Tussen alle online ondernemingen is het voor de consument steeds lastiger om betrouwbare online ondernemingen te herkennen. Dat is zonde, want er zijn veel (kleine) online ondernemingen die een ontzettend goede dienst leveren. Daarom introduceren wij het online keurmerk.

De community beslist

Het keurmerk zoals wij het kennen is statisch en wordt door een derde partij beoordeeld. De Feedback Community introduceert het interactieve keurmerk waar de consument bepaalt welke online onderneming zij waarderen.

Bedrijfspagina

Elke online onderneming die het Feedback Community keurmerk aanvraagt, krijgt een eigen bedrijfspagina waar zij kunnen aangeven wat zij doen op het gebied van duurzaamheid, transparantie en service. Daarnaast ziet de consument hoe de online onderneming scoort bij verschillende review partijen.

Consumenten stemmen

De consumenten leren hier de online onderneming beter kennen en mogen aangeven of zij het eens zijn met de uitspraken die de online onderneming doet. Ook krijgen consumenten hier een overzicht van alle reviews die de online onderneming heeft verzameld bij al hun review partijen. 

Het keurmerk 

Alle online ondernemingen die bij de Feedback Community zijn aangesloten, kun je herkennen aan het interactieve keurmerk op hun website.