ZEROgas

10.0 gemiddeld, 2 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 28 juni 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Peter van der Wulp op 28 juli 2019

ZEROgas gaat voor woningen zonder gas. Om de doelen van het klimaatakkoord van Parijs te halen, mag ons land in 2050 nauwelijks nog CO2 uitstoten. Hier kan ieder huishouden een steentje aan bijdragen. Bijvoorbeeld door duurzame maatregelen aan de woning te treffen.

Steeds meer huishoudens maken de keuze om gasloos te leven. Dat betekent: geen aansluiting meer op het aardgasnet. De warmtepomp is een meer dan volwaardig alternatief. ZEROgas geeft u graag een goed beeld van de mogelijkheden afgestemd op uw woning.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Op het hoofdkantoor van ZEROgas kun je de showroom bezoeken en krijg je meer informatie over het product en de garantie. Via een contactformulier, per mail of telefonisch kun je op werkdagen contact opnemen met ZEROgas.

Service

Duurzaam

Een warmtepomp is veel schoner, veiliger, goedkoper en milieuvriendelijker dan alternatieve oplossingen op basis van gas of olie en andere elektrische systemen. ZEROgas gaat voor een duurzame toekomst!

Sociaal

ZEROgas ontfermt zich over de maatschappij door duurzaamheid te integreren in huisvesting. Bovendien is ZEROgas betrokken als sponsor bij de twee wielersport projecten Wielervereniging De Jonge Renner en Klaar voor de start.