Zeeman Elektro

9.4 gemiddeld, 295 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 15 oktober 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Sietse Zeeman op 15 oktober 2019

Landelijk erkend elektrotechnisch installateur. Specialist in het installeren van zonnepanelen, uitbreiden-aanpassen-vervangen van groepenkasten, laadstations voor auto’s.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Mochten wij een product geleverd hebben welke niet aan de wensen van de klant voldoet, dan gaan we eerst proberen dit product te optimaliseren of te vervangen voor een product welke wel aan de eisen van de klant voldoet. Mocht na deze inspanningen de klant toch kiezen voor teruggave, dan kan dit en krijgt de klant de gemaakte kosten 100 procent vergoed.

Service

Zeemanelektro heeft service hoog in het vaandel staan, hiervoor is bereikbaarheid belangrijk. Wanneer u een elektro probleem heeft wilt u natuurlijk snel en adequaat geholpen worden. Daar zijn wij buiten onze normale openingstijden ook in de avond, nacht bereikbaar via telefoon of via de website. E-mail wordt bij Zeemanelektro elke dag gelezen en beantwoord!

Duurzaam

Zeemanelektro heeft het recyclen van terugkomende artikelen als speerpunt in het bedrijf, daarnaast printen wij bijna niet meer op papier. Wij wekken onze energie op met zonnepanelen, en onze monteurs rijden met de meest zuinig auto's, een hebben allen een cursus "het nieuwe rijden" gehad.

Sociaal

Wij sponsoren diverse sportverenigingen, culturele instellingen, goede doelen, en staan altijd open voor aangepaste tarieven wanneer de doelgroep daar behoefte aan heeft.

Reviews:


7 reviews
8.6

288 reviews
9.4