Yourdailyteacup

9.2 gemiddeld, 453 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 26 juli 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Rensina Steursma op 25 juli 2019

Yourdailyteacup is ontstaan vanuit passie, een passie van mij; Rensina Steursma.
Ik besloot om mijn eigen onderneming op te starten, een heuse belevingsstore waar je kwalitatieve theeën, mooie theepotten en ander leuks vindt. Want dit is iets wat ik heel erg mis in het Noorden van het land. In mijn winkel verkoop ik bijzondere theeën met speciale smaken en mooie verpakkingen. Aangevuld met mooi servies, theekoppen, theepotten en lekkers voor bij de thee, de totale theebeleving!

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen tevreden is met de producten. Is een product niet goed aangekomen, neem dan contact met ons op. We zullen er voor zorgen dat het zal worden opgelost.

Service

Op dit moment is Yourdailyteacup alleen een online webshop, om ook offline beschikbaar te zijn hebben we een aantal wederverkopers waar onze thee wordt verkocht en geserveerd en staan we geregeld op markten en festivals. Verder zijn we ten alle tijde bereikbaar via onze social media kanalen of mail. De webshop is 365 dagen per jaar geopend, zo kunt u ten alle tijde genieten van een lekker kopje losse thee. Wij houden van een persoonlijke service, de bestelling is altijd leuk verpakt en krijgt u een gratis theesample bij iedere bestelling. Verder gaan wij voor een snelle bezorging en zult u het de volgende dag al in huis hebben.

Duurzaam

Duurzaamheid is voor ons erg belangrijk! We hebben bewust gekozen voor biologische thee en duurzame producten. We verpakken onze thee in papieren, hersluitbare verpakkingen. En voor de verzending recyclen we zoveel mogelijk oude dozen en verpakkingsmateriaal.

Sociaal

Wij kopen graag lokaal in, dit wil zeggen bij kleine ondernemers of via bedrijven uit Nederland. Zo niet dan weten wij waar de producten vandaan komen en hoe ze worden gemaakt.