Webton

9.4 gemiddeld, 517 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 25 juni 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Ton Heerze op 24 juni 2019

Webton is een full-service marketingbureau gespecialiseerd in het bieden van een integrale aanpak. Dat wil zeggen dat wij samen met jou als opdrachtgever een strategie uitzetten voor korte en lange termijn om zo jouw ambities waar te maken. Vervolgens bepalen we hoe hier invulling aan wordt gegeven en welke (online) marketing producten we hiervoor inzetten. Webton werkt onder andere voor; Drukwerkdeal, Royal Canin, HST Groep, Rabobank, Schuitemaker en De Bloemenbeek. Webton telt 27 werknemers en is actief sinds 1999.

Duurzaamheid

Sociaal

Creativiteit en teamwork, daar draait het om bij volleybal. Met solisten en een eenvoudige aanpak kom je niet ver. Dat is voor ons de link tussen volleybal en ons werk als website bouwers. Sinds 2008 geven we dat concreet invulling door als hoofdsponsor van volleybalvereniging Webton Hengelo op te treden.

Ecologisch

Webton is in 2018 verkozen tot het Fitste bedrijf van Twente. Bij fit zijn op het werk denk je vaak aan gezonde lunch en samen sporten. Wij vinden dat fitheid veel meer is dan dat. Ons mentale welzijn heeft een enorme impact op hoe we ons voelen en de dag ervaren. Daarom richt Webton zich al jarenlang op Gelukkige Medewerkers. Fit zijn in de breedste zin van het woord dus. Maar hoe zorg je voor een gelukkig team? Werkgeluk kent 3 pijlers: Competenties: zit je op de juiste plek, worden je talenten optimaal benut? Autonomie; heb je eigen verantwoordelijkheid en vrijheid, is er ruimte voor ondernemerschap? En verbondenheid: weet je waaraan jouw functie een bijdrage levert, zijn de missie, visie en strategie van de organisatie bekend?

Mensenrechten

Uit onderzoek blijkt dat gelukkige medewerkers meer betrokken, creatiever en ondernemender zijn. Daarom besteden we bij Webton veel aandacht aan de mensen en bewaakt de Chief Happiness Officer dat het team met plezier naar het werk komt en vol energie weer naar huis keert.

Transparantie

Communicatie

Als we ergens voor gaan, gaan we all the way! We geloven in de kracht van het team, we zijn dus echte teamplayers. Duidelijk gestelde doelen geven ons (winnaars)mentaliteit. Als we deze doelen hebben gehaald, zorgt dat voor veel energie.

Garantie en beleid

Wij hebben het allerbeste voor met onze klanten. We zetten door middel van onze nieuwsgierigheid en idee├źn zaken in beweging. Mede hierdoor zijn we in staat de juiste oplossingen te ontwikkelen.

AVG

De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties.

Keurmerk

Webton service is officieel aangesloten bij de Feedback Community.

Service

Service

Webton maakt graag duidelijke afspraken, bewaken de projectvoortgang en kwaliteit. Bij aanvang van het project stellen we samen een planning op. Wij werken met een vaste ontwikkelmethode, waardoor je tijdens het traject precies weet waar je aan toe bent en wat er van je wordt verwacht.

Geschillen

Webton is altijd gericht op een fijne en lange klantrelatie.

Reviews:


24 reviews
10.0

37 reviews
9.4

193 reviews
9.6

32 reviews
9.2

231 reviews
9.1