Vital Today

9.2 gemiddeld, 258 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 4 juli 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Jeroen van der Voort op 3 juli 2019

Vital Today levert duurzame en innovatieve producten zoals bureaufietsen, stoelfietsen, zitballen en andere producten om meer bewegen en vitaliteit te stimuleren, zowel thuis als op kantoor. Vital Today is reseller van populaire merken zoals VLUV zitballen, Deskbike, Cubii, Vitalfit, Purple Frog en andere producten welke zorgen voor een optimale werkomgeving of gewoon voor thuis. Vital Today levert zowel aan bedrijven als direct aan consumenten. Tevens ondersteunt Vital Today ook bedrijven bij het organiseren van een health- of vitaliteitsweek door o.a. apparatuur te verhuren of vorm te geven aan hun health week met diverse activiteiten.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Wij hebben geen verborgen kosten, 14 dagen niet goed geld terug garantie en eerlijke reviews! Wij hanteren een niet-goed-geld-terug policy.

Service

Wij hebben uitsluitend producten in ons assortiment welke van een hele goede kwaliteit zijn en waar wij zelf goede ervaringen mee hebben. Maximale zekerheid voor klanten (mogelijkheid tot gratis achteraf betalen), snelle levering, advies en ondersteuning, Nederlandstalige handleidingen, gratis verzenden en retour.

Duurzaam

Wij stimuleren onze fabrikanten om zo duurzaam en milieubewust hun producten te vervoeren. Het leveren van producten met een hoge kwaliteit en levensduur. Duurzaamheid als criterium meenemen in selectie van producten

Sociaal

Vital Today zet de gezondheid van mensen voorop. Het belang van het product is om mensen met een 'kantoorbaan' gezonder te krijgen.