Mijnautomatten.nl

8.5 gemiddeld, 1424 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 20 augustus 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Gerrit Mouw op 20 augustus 2019

Mijnautomatten.nl kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring in het vervaardigen van automatten in alle soorten en maten. We weten van de hoed en de rand als het gaat om tapijtkwaliteit, exacte pasvorm en mogelijke afwerkingen. In onze modern uitgeruste fabriek in Genemuiden werken we met een team vakmensen dat ervoor zorgt dat elke order snel en precies wordt uitgevoerd. Maar het begint natuurlijk allemaal met het tapijt. Bij ons geen inferieure kwaliteit uit het buitenland, Mijnautomatten.nl maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogstaande tapijten van Nederlandse fabrikanten.

Op onze website kunt zelf bepalen hoe uw mattenset eruit gaat zien. U kunt ervoor kiezen omdat kleuren van het interieur van de auto te volgen of juist heel wat anders te doen. We bieden onze basiskwaliteiten en afwerkingen aan in verschillende kleuren zodat u uw automatten uniek en onderscheidend kunt maken.

Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, gaan we direct voor u aan de slag. Elke order wordt in onze eigen fabriek op maat verwerkt. Ondanks dat kunnen we er met 99,9% zekerheid voor zorgen dat u uw nieuwe automatten via de pakketpost van DPD binnen drie dagen thuis krijgt afgeleverd.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Mijnautomatten.nl hanteert een hoge kwaliteitsstandaard. Als door de klant wordt geconstateerd dat deze niet is gehaald dan wordt samen gekeken naar een oplossing. Op de website worden de regels met betrekking tot garantie duidelijk weergegeven.

Service

Klanten zijn ons kapitaal. We denken daarom graag mee en proberen net even dat stukje extra te geven. We zien graag een tevreden klant die weet wat hij kan verwachten.Mijnautomatten.nl is zowel per mail als per telefoon bereikbaar. De contactgegevens staan vermeld op de website. Daarnaast staan de producten en prijzen overzichtelijk weergegeven. Antwoorden op eventuele vragen worden ook weergegeven in onze FAQ.

Duurzaam

Het milieu gaat steeds meer meespelen in de samenleving. Ook binnen de Automotive industrie wordt dit steeds belangrijker. Denk aan de elektrische auto’s en het beperken van de uitstoot. Ook als producent van de automatten zijn we continu op zoek naar verbeteringen in product en productie om ons milieu te ontzien.

Sociaal

Mijnautomatten.nl probeert waar mogelijk en nodig waardevolle initiatieven te ondersteunen die erop zijn gericht om de medemens te helpen. Dit kan middels financiële middelen maar ook door meedenken of meehelpen.