Merkverf.nl

8.9 gemiddeld, 35 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 8 augustus 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Jako op 8 augustus 2019

Wij hebben voor u de beste verf merken op een rijtje gezet. Gewoon zonder poespas, duidelijk en overzichtelijk en nog veel belangrijker… voor een scherpe prijs. Bij al ons artikelen vindt u een duidelijke omschrijving waar de producten geschikt voor zijn, het verbruik en de prijs dus geen overwachte extra kosten bij het afrekenen van uw winkelwagentje. Al onze producten worden rechtstreeks van de fabrikant betrokken en indien gewenst in iedere kleur geleverd. Hiervoor maken wij gebruik van ons mengmachinepark bestaande uit een zestal mengmachines. Van alle merken die wij in ons assortiment aanbieden. Wij zijn dealer van SikkensFlexa, Sigma, BoonstoppelHistorWijzonolNelf en Koopmans.

Wij hopen dat u met behulp van onze webshop tot de juiste keuze kunt komen!

Duurzaamheid

Sociaal

Vertel hier wat jullie doen aan sociaal duurzame projecten, zoals het steunen van de lokale voetbalclub o.i.d.

Ecologisch

Vertel hier wat jullie doen om jullie voetafdruk te minderen. Denk bijvoorbeeld aan het verkopen van een duurzaam product of het verzenden van producten in gerecyclede materialen.

Mensenrechten

Vertel hier hoe jullie rekening houden met mensenrechten. Worden jullie producten geleverd door lokale boeren? Deel het!

Transparantie

Communicatie

Wat doen jullie er aan om bereikbaar te zijn? Kunnen consumenten jullie bedrijf gemakkelijk vinden? Hebben jullie een fysieke winkel of een online onderneming?

Garantie en beleid

Wat doen jullie om garantie te bieden op jullie producten?

AVG

Houden jullie rekening met de AVG wet? Verzamelen jullie informatie van jullie klanten?

Keurmerk

Merkverf.nl is officieel aangesloten bij de Feedback Community.

Service

Service

Wat is net dat stapje extra dat jullie zetten? Zijn jullie bijvoorbeeld 365 dagen per jaar open of geven jullie op maat gemaakt advies?

Geschillen

Hoe gaan jullie om met geschillen? Hoe helpen jullie de ontevreden klant verder op weg?