Isendoorn Slotenmaker

9.3 gemiddeld, 40 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 20 juni 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Maurice Isendoorn op 20 juni 2019

Isendoorn Slotenmaker service is de juiste partij als u een betrouwbare slotenmaker zoekt voor al uw sloten en sleutels. Sinds 2003 zijn wij werkzaam. Onze professionele werknemers zijn VCA gecertificeerd en in bezit van het certificaat politie keurmerk veilig wonen.

Wij bieden erkende kwaliteitssloten en essentiële diensten aan iedereen . Om het volledige plaatje te leveren specialiseren wij ons ook in service en reparatie diensten. Naast onze producten bieden wij daarom professionele beveiliging service aan huizen, kantoren en industrieën.

Duurzaamheid

Sociaal

De onderneming geeft terug aan de maatschappij door het steunen van een goed doel. Dit mag in financiële middelen, tijd en kennisdeling.

Ecologisch

Ieder lid van de community tracht zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Voor ondernemers houdt dit in dat zij trachten hun ecologische voetdruk proberen te reduceren door bijvoorbeeld hun logistieke proces duurzaam in te richten.

Mensenrechten

Leden van de Feedback Community hanteren een zero tolerance beleid wanneer het aankomt op het in- of verkopen van producten en/of diensten die geproduceerd of geleverd worden onder erbarmelijke arbeidsvoorwaarden;

Transparantie

Communicatie

Alle diensten van Isendoorn Slotenmaker service zijn zichtbaar op de website, voor een prijsindicatie dient de klant contact op te nemen.

Garantie en beleid

De onderneming heeft een overzichtelijk beleid m.b.t. garantie op producten of diensten. Zij geeft de consument een duidelijke context over haar regels en leeft deze na.

AVG

Isendoorn Slotenmaker service houdt rekening met de AVG wet- en regelgeving.

Keurmerk

Isendoorn Slotenmaker service is officieel aangesloten bij de Feedback Community.

Service

Service

Isendoorn Slotenmaker service is 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereikbaar!

Geschillen

Isendoorn Slotenmaker service scoort uitstekend op basis van verzamelde reviews.

Reviews:


7 reviews
9.2

33 reviews
9.3