iQ Makelaars

9.6 gemiddeld, 248 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 12 september 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Norbert Wegter op 18 september 2019

Welkom bij iQ Makelaars, wij zetten nieuwe marketingtechnieken in en combineren dit met ouderwetse kwaliteit in makelaardij met maar één doel: voor u het beste resultaat te halen. Door onze landelijke samenwerking kunnen wij u perfect helpen bij de verkoop van uw woning. iQMakelaars: Nét even slimmer dan de rest!

Waarom gebruik maken van een verkoopmakelaar?
Een huis verkopen is een belangrijke stap. Het is verstandig om hierbij een ervaren en professionele partner te gebruiken. Een goede makelaar verdient zichzelf dubbel en dwars terug, komt op voor uw belangen als verkoper en ontzorgt u. 90 procent van de huizenverkopers in Nederland schakelt een verkoopmakelaar in.

Waarom gebruik maken van iQ Makelaars?
iQ Makelaars is een moderne verkoopmakelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Dankzij iQ Makelaars wordt u altijd geholpen door een makelaar die veel kennis heeft van uw regio en de actuele markt.

In de huidige markt zijn de eerste weken van de verkoop het belangrijkst. iQ Makelaars focust een groot deel van de extra marketing in het eerste tijdvak om zo meerdere bieders tegelijkertijd te krijgen. Wij zijn een actieve makelaar; met open huizen én onbeperkt bezichtigen tussendoor zorgen wij dat elke gegadigde koper uw woning heeft kunnen zien én bieden. De perfecte presentatie van uw woning op Funda, Jaap, Huislijn etc zorgen voor de basis. Door deze focus op online marketing onderscheidt iQ Makelaars zich van haar concurrenten. Gecombineerd met onze No Cure, No Pay werkwijze zijn wij dé verkoopmakelaar voor uw woning!

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Wij werken transparant en duidelijk, hiermee komt een verkoper nooit voor verassingen te staan.

Service

Bij iQ Makelaars draait alles om service, klant tevredenheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Service wordt door ons geboden in het gehele traject, ook nadat de woning verkocht is

Duurzaam

Sociaal