ION Store

9.5 gemiddeld, 756 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 8 juli 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Adem Pinar op 5 juli 2019

ION Store is DE Apple Specialist van Dordrecht. Je kunt er terecht voor reparaties aan je Apple producten én voor een grote collectie refurbished Apple producten en accessoires. De enthousiaste ondernemers Adem & Ferhat weten alles over dit mooie merk en verwelkomen je met een grote glimlach in hun winkel.

Adem en Ferhat kennen elkaar van de basisschool en hoewel hun wegen zich scheidden toen ze voor verschillende studies kozen, heeft hun gezamenlijke passie hen jaren later weer bij elkaar gebracht. Nu runnen ze samen een succesvolle winkel en helpen ze je graag verder met al je Apple apparatuur. Naast reparaties, kun je bij ION Store terecht voor de aankoop van refurbished Apple producten. Tweedehands Apple producten met dezelfde garantie als een nieuw product (2 jaar).

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

ION Store biedt tweedehands Apple producten met dezelfde garantie als een nieuw product (2 jaar).

Service

ION Store is van maandag tot zaterdag binnen werkuren geopend. ''Met onze passie en kennis, maken we dagelijks onze klanten blij met reparatie en verkoop van Apple producten. We zijn trots om deze unieke service in onze mooie stad te mogen leveren''

Duurzaam

Het kopen van een refurbished Apple product is heel duurzaam en daar houden ze bij ION Stores van! Hun visie: ''Waarom zou je een product weggooien als je er met de juiste zorg nog jarenlang plezier van kunt hebben?''

Sociaal

ION is een erkend leerbedrijf. “We zijn een kleine, persoonlijke organisatie en vinden het leuk om jongeren te coachen en te helpen met het maken van keuzes voor de toekomst”.

Reviews:


111 reviews
10.0

645 reviews
9.4