Firma Majoor

9.3 gemiddeld, 1504 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 21 juni 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Fulco Wolf op 21 juni 2019

Voor glans met een glimlach 🙂 ben je bij ons op het juiste adres.

Urad leeronderhoudprodukten met de welbekende zelfglanzende leercrême, dun aanbrengen, laten drogen en zonder uitborstelen voeding en glans!

De 100% biologische reinigingssteen van Wiro is voor alle gladde materialen in en om het huis bv. keramische kookplaten, roestvrij staal, kunststof , composiet ,natuursteen zoals marmer en graniet.

WiroZeepsteen reinigt, polijst en beschermt alle materialen in 1 handeling.

Bevat geen gif, geen zuren en geen fosfaten. Geen allergie van bekend. Puur natuurlijk!  Zeer zuinig en duurzaam in gebruik

Voor wie liever vloeibaar aan de slag gaat., is de Uniclean zeer geschikt. Slechts 2 a 3 druppels op een emmer water voor dweilen van alle soorten vloeren. Door middel van de bijgeleverde schuimflacon zeer spaarzaam en handig voor alle mogelijke klusjes in huis.

Ook geschikt voor textiel!

Kijk voor alle info en verdere mogelijkheden op onze site.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar ons mailadres. Wij gaan ervan uit dat wij dit onderling en in alle redelijkheid tot ieders tevredenheid kunnen regelen.Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Service

Heb je vragen of wil je meer weten over onze producten en haar toepassingen? Of ben je niet tevreden, wil je meer uitleg ? Dan kun je bij ons gewoon je opmerkingen en vragen kwijt of verder advies en tips krijgen. Geen enkel punt, wij doen het graag! Laat het ons dan meteen weten, want dan kunnen wij ons best doen je te helpen, te adviseren en het voor je op te lossen.

Duurzaam

Producten aanbieden van hoge kwaliteit, die duurzaam zijn (milieuvriendelijk) die doen wat wij zeggen dat ze doen en op een eerlijke manier gebracht.

Sociaal

Reviews:


5 reviews
9.6

1499 reviews
9.3