Empowerment Company

9.6 gemiddeld, 60 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 9 september 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Sandy van Aert op 27 mei 2024

De coaches en psychologen van de Empowerment Company helpen mensen om zich gelukkiger te voelen in hun werk en hun leven. Leiderschap over je leven en leiderschap over hoe je je dagen, weken en jaren inricht is hierin cruciaal. Hoe je dit kunt doen volgens jouw waarden en levensvisie, hoe je krachtige keuzes maakt en vanuit daar gelukkiger wordt, leer je bij ons. Onze missie is om het (werk)geluk in Nederland te vergroten. Je kunt bij ons terecht voor loopbaancoaching, life coaching, stress & burn-out klachten, re-integratie en outplacement. Maak ook kennis met onze diensten voor werkgevers.We zijn gevestigd in het midden van het land, namelijk in Driebergen (vlakbij Utrecht) en goed bereikbaar.

De Empowerment Company helpt professionals die regie willen nemen over hun leven en loopbaan. Mensen die willen leven en werken vanuit hun hart en hun kracht. In de huidige tijd waarin we iedere dag te maken hebben met een overvloed aan prikkels, kansen en veranderingen, is het belangrijker dan ooit dat jij gaat staan voor wie je bent en wat je wilt.

Onze aanpak: diepgaand, resultaatgericht én praktisch. Door de inzichten uit de coaching concreet te vertalen naar de dagelijkse praktijk, weet je zeker dat je in actie komt. Hierdoor verander je echt je leven, in plaats van dat je er alleen over praat. We helpen jou ontdekken hoe je je gevoel én je verstand in kunt zetten. We staan voor duurzame verandering, voor kwaliteit, plezier en vrijheid. Maak kennis met de Empowerment Company!

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Op ons loopbaancoachingstraject geven we een 100% tevredenheidsgarantie: dus ben je niet tevreden terwijl je wel jouw input hebt geleverd, dan krijg je je investering terug.

Service

Wij geven altijd advies op maat en adviseren alleen onze eigen programma’s als we oprecht geloven dat deze jou optimaal helpen.

Duurzaam

We werken met online omgevingen en zijn opgeleid in het coachen via telefoon en skype zodat reizen geen must is voor goede begeleiding.

Sociaal

Omdat wij iedereen meer (werk)geluk gunnen en minder stress, delen wij onze kennis graag in de vorm van gratis diensten. Bijvoorbeeld met onze Happy@Work Podcast voor praktische tips en inspiratie