Elektrobode

9.2 gemiddeld, 7095 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 25 juni 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Anna Reinders-Fink op 24 juni 2019

Op Elektrobode.nl bent u op de juiste plek voor de aanschaf van al uw elektrotechnische materialen. Ons assortiment bevat alles wat u nodig heeft voor de elektrotechnische installatie voor uw woning of bedrijf.

Onze focus ligt o.a. op een gebruiksvriendelijke webshop, een hoog serviceniveau en een compleet aanbod tegen aantrekkelijke prijzen. Wij zijn sinds 2007 actief en zijn inmiddels een ervaren specialist in de online verkoop van elektrotechnische producten.

Vind bij ons alle elektrotechnische producten voor thuis en op het werk

Ons assortiment is zeer uitgebreid en bevat vrijwel alle componenten voor de elektrotechnische installatie. Zo varieert ons assortiment o.a. van schakelmateriaal, installatiemateriaal, kabelgoten, elektrakabels, elektradraad, groepenkasten, gereedschap tot lichtbronnen en verlichtingsarmaturen.

Maak kennis met onze bevlogen medewerkers

Onze helpdesk medewerkers zijn deskundig, bevlogen en enthousiast. Wij staan graag voor u paraat bij het selecteren van de juiste producten en het adviseren voor de beste oplossing van uw elektrotechnische uitdaging. Daarnaast staat een duidelijke en correcte afhandeling van onze orders centraal.

Ervaar het gemak van onze innovatieve website

Ons uitstekende team van webdevelopers werkt continu aan het verbeteren van onze webwinkel. Hierbij focussen we ons bijvoorbeeld op de vindbaarheid van de producten, het gebruiksgemak en de snelheid en toegankelijkheid op verschillende apparaten.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Klanttevredenheid is bij ons een belangrijk item. Wanneer er een geschil ontstaat, gaan wij hier uiterst serieus mee om en doen wij ons uiterste best daar de juist oplossing voor te vinden en ervan te leren. Elektrobode biedt via haar webshop A-merk elektromaterialen aan van diverse merken. Deze merken hanteren uiteenlopende garantievoorwaarden. Via de klantenservice van Elektrobode kunt u zich laten informeren over de betreffende garantievoorwaarden die betrekking hebben op een specifiek product. De garantietermijn kan variëren tussen één en vijf jaar.

Service

U zult waarschijnlijk het meeste te maken krijgen met onze klantenservice medewerkers. Heeft u vragen of advies nodig? Bel, e-mail, kom langs of chat met ons!

Duurzaam

In onze categorie ‘duurzame energie’ bieden wij producten aan voor o.a. zonnepanelen, ledverlichting en E-mobility.

Sociaal

Wij zijn een erkend leerbedrijf en bij ons zijn regelmatig stagiaires te vinden.

Reviews:


15 reviews
8.4

7080 reviews
9.2