DoeppieDee

9.4 gemiddeld, 111 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 12 september 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Marilet Willems op 12 september 2019

Ergens in Mei van 2017 werd ik benaderd of ik een leuke webshop met houten speelgoed over wilde nemen. Ik had toen al een andere webshop en deze producten pasten daar heel goed bij. Ik was eigenlijk meteen enthousiast, maar dat was geen beslissing die je zomaar even neemt. Wat een eer om zo’n goedlopende webshop over te mogen nemen en ook spannend of ik dat allemaal wel zou kunnen.

Na lang overleg met mijn man en goed nadenken, besloten we dat we deze kans niet moesten laten lopen. In juli 2017 nam ik DoeppieDee over en vanaf dat moment werk ik met heel veel plezier keihard om de goede naam hoog te houden en er een nog mooier bedrijf van te maken.

Ik hoop via DoeppieDee ieder kindje blij te maken met leuk speelgoed. En alle ouders met het duurzame speelgoed waar zelfs hun kleinkinderen nog mee kunnen spelen. Ik kies met veel zorg het mooiste en origineelste houten speelgoed van de beste kwaliteit. Het houten speelgoed is gemaakt van de beste materialen, mooi vormgegeven en goed afgewerkt. Daarnaast voldoet het speelgoed ook aan de huidige CE-speelgoed normen. Het houten speelgoed van DoeppieDee zorgt ervoor dat je kindje zich op een leuke en veilige manier goed kan ontwikkelen. Daarnaast probeer ik onderscheidend te zijn door de grote keuze, de enorme diversiteit en de verschillende designs.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Onze algemene voorwaarden en ons privacy beleid is op normaal leesbare taal geschreven, zodat iedereen het kan begrijpen. We zijn een online bedrijf en zijn dus ook online via mail en WhatsApp bereikbaar

Service

We zijn op veel verschillende manieren bereikbaar. Via mail, via WhatsApp, via Facebook en uiteraard ook via de telefoon. Service vinden wij erg belangrijk en we doen er dus ook alles aan om zo snel mogelijk te reageren.

Duurzaam

Als ons houten speelgoed is duurzaam. Daarnaast hergebruiken wij al onze verpakkingsmaterialen om onze voetafdruk te verkleinen.

Sociaal