Deurmarkt.com

8.6 gemiddeld, 1179 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 21 juni 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Elwin van Olst op 20 juni 2019

Deurmarkt.com is onderdeel van ons familiebedrijf uit Heerde en put uit meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van deuren. Als online aanbieder van binnendeuren, buitendeuren, deurbeslag en toebehoren kiest u uit een ruim assortiment en profiteert u van de scherpste prijzen.

Wie zijn wij?
Wij zijn Deurmarkt.com. Met trots eigenaar van deze webwinkel én al jaren actief in de deurenbranche met een fysieke winkel in Heerde (GLD) waar u onder meer deuren en bijbehorend beslag kunt vinden. Jarenlang hebben we onze klanten bediend vanuit deze winkel met de mooiste deuren, maar met de opkomst van het internet onstond er een nieuwe klantbehoefte: online deuren bestellen. Daarop ontwikkelden wij Deurmarkt.com, om een ieder met de wens een ruimte te verfraaien met een mooie entree nog beter te kunnen voorzien van prachtige deuren en beslag.

Uitsluitend A-merken
Bij Deurmarkt.com kun je altijd op kwalitatief hoogstaande producten rekenen. Dat komt doordat wij enkel en alleen met de allerbeste merken samenwerken. Denk hierbij aan grote namen, zoals: Skantrae, Austria, 2Adore, Weekamp, Svedex en Albo. Deze kwaliteitsdeuren voldoet aan strikte productievoorschriften. Doordat wij uitsluitend A kwaliteit producten leveren, is de kans op beschadigingen, maatafwijkingen en verkleuringen minimaal en is de levensduur zo lang mogelijk.

Prijs vs. kwaliteit
Deurmarkt.com is geen onbekende in de deurenwereld. Door de jaren heen hebben wij duurzame contacten met verschillende fabrikanten gelegd. Dit betekent dat wij hun producten voor scherpe prijzen op de markt mogen zetten. Om te kunnen garanderen dat je bij ons het voordeligst uit bent, hebben wij daarnaast de laagste prijs-garantie in het leven geroepen. Zo is een bestelling bij Deurmarkt.com altijd de moeite waard.

Service
Ondanks onze sterk concurrerende prijzen, zullen wij nooit besparen op klantenservice, kwaliteit en betrouwbaarheid. Als familiebedrijf hebben wij die traditionele waarden namelijk hoog in het vaandel staan. Voor deskundig advies of iedere andere vraag kun je ons op vele manieren bereiken. Stuur ons een bericht via e-mail, WhatsApp of onze Live-chat. Bellen kan natuurlijk ook. Dit kan naar: 06 203 242 276 of 0578 69 19 10.

Levering in heel Nederland
Ons bedrijf is in het centraal gelegen Heerde gevestigd. Dit betekent dat wij door heel Nederland voor de deur kunnen leveren. Dit gebeurt doorgaans binnen 1 tot 5 werkdagen. Wens je een bezorging buiten de landsgrenzen? In overleg staan wij ook in het prachtige België of Duitsland voor je klaar. Voor andere landen bekijken wij graag samen naar de mogelijkheden.

Onze deuren showroom
Ben je op zoek naar inspiratie? Of wil je onze deuren liever in het echt zien? Kom dan eens langs in onze fysieke winkel in Heerde (Gelderland). In onze showroom kun je een mooi beeld krijgen van onze deuren. Uiteraard is het ook mogelijk om hier de door jouw bestelde deuren af te halen.

Prijs vs. kwaliteit

De laagste prijs voor online binnendeuren in Nederland vind je bij ons.

Snelheid

Garantie en beleid

We leveren goedkope binnendeuren door heel Nederland binnen 7 werkdagen!

Service

U kunt uw vraag invullen en u zult binnen 8 uur antwoord hebben per e-mail of telefoon.

Duurzaam

Sociaal

Reviews:


16 reviews
8.4

1163 reviews
8.6