De Houtburcht

8.3 gemiddeld, 14 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 4 september 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Wilco Riezebos op 6 maart 2021

De Houtburcht is een all-round specialist in tuinhout en maatwerk. Wij zijn al meer dan twintig jaar hét adres voor tuinprojecten in de omgeving van Kampen. Wij leveren onder andere:
– Tuinhout;
– Veranda’s (in aluminium en hout)
– Blokhutten;
– Carports
– Maatwerkschuren
– Glasschuifwanden
– … en veel meer!

Ons assortiment
De Houtburcht biedt een breed assortiment aan kwalitatieve producten voor uw tuin. Denk hierbij niet alleen aan schuttingen en tuinhout, maar ook grotere bouwprojecten. Zo kunt u bij ons terecht voor een nieuwe schuur, overkapping of zelfs een blokhut. Daarnaast leveren wij ook onderdelen, zoals een glasschuifwand, dakbedekkingen, ramen en deuren. Om uw tuin verder aan te kleden, bieden wij ook diverse tuinmeubels, kachels en speeltoestellen aan. Om ons assortiment compleet te maken kunt u tenslotte ook voor onderhoudsproducten bij
ons terecht.

Maatwerk
Door de jaren heen is De Houtburcht zich steeds meer gaan richten op het leveren van maatwerk. Dat betekent dat u zelf de maten, houtsoort en dakbedekking van uw projecten kunt bepalen. Aan de hand van uw wensen maken wij vervolgens een ontwerp die bij u en
uw situatie past. Ons eigen deskundig montageteam zet uw tuinhuis, schuur, overkapping, garage of overige tuinconstructie vervolgens voor u in elkaar.

Hout impregneren
Uiteraard wilt u zo lang mogelijk van uw tuinhout kunnen genieten. De Houtburcht biedt u hiervoor drie verschillende mogelijkheden. In de eerste plaats kunt u uw tuinhout zelf gaan beitsen. Hiermee krijgt het materiaal een beschermende laag, die één keer in de 3 à 5 jaar opnieuw moet worden aangebracht. Bij De Houtburcht vindt u verschillende, hoogwaardige beitsvarianten. Kost dit teveel tijd? Dan kunt u uw tuinhout ook door ons laten impregneren. Wij kunnen het hout voor u laten dompelen of KOMO-keur impregneren.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

De Houtburcht is aangesloten bij het CBW. Hierdoor kunnen wij u, als consument, extra goed beschermen. Zo bieden wij minimaal 2 jaar volledige garantie op onze producten. Dit bovenop onze wettelijke verplichtingen. Daarbij draagt De Houtburcht alle kosten van een reparatie of vervanging. Hieronder vallen ook de vracht- en voorrijkosten. Als consument bent u dus optimaal beschermd.

Service

De Houtburcht is op meerdere manieren te bereiken. Zo ontvangen wij u graag in onze showtuin aan de Betonstraat in Kampen. Hier kunt u in alle rust onze producten bekijken of het gesprek met één van onze specialisten aangaan. Voor de actuele openingstijden kunt u onze website raadplegen. Daarnaast zijn er ook andere methodes om contact met ons op te nemen. Bel bijvoorbeeld naar 038-3331891 of stuur een bericht naar info@houtburcht.nl. Het leveren van goede service staat bij De Houtburcht centraal. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze maatwerkoplossingen? Op basis van uw eisen en wensen maken wij graag een ontwerp die bij uw situatie past. Vervolgens gaan onze vakmannen over tot de realisatie. Een tevreden klant is ons uitgangspunt.

Duurzaam

Dat er meer vraag is naar duurzame oplossingen snappen wij maar al te goed. Daarom werken wij voornamelijk met duurzame producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de verkoop van hout met een FSC-keurmerk. Op deze manier dragen zowel u als De Houtburcht direct bij aan de bescherming van bossen wereldwijd.

Sociaal

De Houtburcht sponsort graag initiatieven in de regio. Zo zetten wij ons o.a. in voor de voetbalclubs VV Wilsum en IJ. V.V. IJsselmuiden. Daarnaast leveren wij regelmatig een bijdrage aan lokale evenementen, zoals een beachtoernooi.