De Glasgraveur

9.4 gemiddeld, 402 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 18 juni 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Hans de Wit op 18 juni 2019

De Glas Graveur is de plek waar u moet zijn wanneer u mooie glazen wilt laten graveren. Van een gewoon bierfluitje tot een luxe Radlerglas. We hebben gewoon glas om te laten graveren, maar ook kristalglas. Behalve drinkglazen, hebben we ook verschillende snoeppotten en vazen in het assortiment. Maar ook graveren wij mooie porseleinen bekers.

Duurzaamheid

Sociaal

Sociaal ondernemen vinden wij een mooi concept. Wij zijn hier momenteel nog niet mee bezig, maar zijn voornemens om hier verandering in te brengen. Volgend jaar gaan wij in zee met een sociale werkplaats.

Ecologisch

Wij gebruiken alleen maar papieren verpakkings-materiaal, wel hergebruiken we kunststof verpakkings- materiaal dat we zelf binnenkrijgen. We letten er constant op dat we energie-zuinig bezig zijn.

Mensenrechten

Dit is voor ons niet direct van toepassing. Wij doen het werk zelf.

Transparantie

Communicatie

We zijn goed telefonisch te bereiken, en we beantwoorden mailtjes vrijwel altijd binnen één werkdag.

Garantie en beleid

Gegraveerd glas dat stuk blijkt bij bezorging wordt kosteloos vervangen.

AVG

Wij bewaren alleen persoons-gegevens die we nodig hebben om ons werk te kunnen doen; Gravures worden wel voor lange tijd opgeslagen, dit is puur uit service oogpunt: zo zijn gegraveerde glazen die na jaren gebruik sneuvelen bijna altijd opnieuw te bestellen. De gravures zijn alleen gekoppeld aan een achternaam (dus geen adres- of andere gegevens).

Keurmerk

De Glas Graveur is officieel aangesloten bij de Feedback Community.

Service

Service

We doen er alles aan om zo veel mogelijk service te bieden: we gaan vrij ver om onze klanten tevreden te stellen, maar we hebben ook grenzen.

Geschillen

Gegraveerd glas dat stuk blijkt bij bezorging wordt kosteloos vervangen.

Reviews:


3 reviews
10.0

2 reviews
10.0

397 reviews
9.4