BOX energie

7.0 gemiddeld, 46 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 20 september 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Patrick Kloezen op 27 mei 2024

Je gebruikt de hele dag energie. 24/7. Om het licht aan te doen, je telefoon op te laden, de vaatwasser te laten draaien, etc. Zou het niet prachtig zijn als je daarmee een goed doel ondersteunt? Gewoon: automatisch. Afhankelijk van de hoeveelheid energie die je verbruikt, doneer je aan een goed doel naar keuze.

Natuurlijk: BOX energie is een normaal, zakelijk bedrijf. Je krijgt bij ons standaard groene stroom en onze prijzen zijn concurrerend. Maar we willen ook oprecht iets goeds doen. Samen een wezenlijke bijdrage leveren aan de samenleving. Daarom doneert BOX energie standaard 20% van de marge op gas en elektriciteit aan het goede doel dat jij kiest. Dus terwijl jouw energiemeter tikt, neemt jouw donatie toe.

Bij BOX energie maken we het je graag gemakkelijk. Wij zorgen dat jij voortaan elke dag bijdraagt aan een goed doel. Daar hoef je nooit meer over na te denken. Spreekt dat je aan? Neem dan contact met ons op. Wij regelen de overstap voor je. Of regel het meteen zelf en klikĀ hier. Zo heb jij voortaan zonder omkijken een dagelijks portie positieve energie.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Service

Duurzaam

Sociaal