BizziPhone

9.6 gemiddeld, 603 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 18 juni 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Amber Prinsen op 18 juni 2019

Sinds 2012 maakt onze telefoon- en antwoordservice het voor elk bedrijf mogelijk om altijd bereikbaar te zijn. Dat is opzich niets nieuws. BizziPhone onderscheidt zich echter door jouw bedrijf op een persoonlijke manier te ondersteunen en te ontzorgen. Zie ons als een onderdeel van jouw organisatie. Als we de telefoon voor jou opnemen, zijn we op dat moment jouw werknemer. Vanuit deze rol kunnen wij bellers zo goed mogelijk helpen en jouw bedrijf het best ondersteunen.

We kennen onze klanten

Kwaliteit en service is bij BizziPhone leidend. We leren onze klanten écht kennen. Sterker nog, jouw vaste telefoniste kent jouw bedrijf en alle collega’s. Hierdoor kunnen wij de telefoon beantwoorden alsof we al jaren een vaste werknemer zijn. Klanten worden hierdoor door ons te woord gestaan precies zoals jij dat wilt, op een professionele, kundige en persoonlijke manier.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Je mag onze diensten gratis en vrijblijvend uitproberen en kan deze ook weer dagelijks opzeggen.

Service

Met onze diensten zorgen we ervoor dat bedrijven optimaal bereikbaar zijn. Onze klanten krijgen volledige toegang in de dienst die zij bij ons afnemen. Dit betekent dat ze o.a. inzage hebben in alle klantcontacten die wij voor hen afhandelen.

Duurzaam

Onze eerste stap naar duurzaamheid was het omtoveren van de lunch naar geheel biologisch! Wij maken gebruik van LED-verlichting, energiezuinige computers en oplaadpunten voor de elektrische auto’s.

Sociaal

Reviews:


12 reviews
8.6

591 reviews
9.6