Biesheuvel Groenservice

9.7 gemiddeld, 27 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 29 oktober 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Kees Biesheuvel op 9 oktober 2021

Biesheuvel groenservice is het allround-hoveniersbedrijf van Kees Biesheuvel. Begonnen als klein jochie bij zijn vader op de kwekerij, is Kees letterlijk opgegroeid in het vak. Deze jarenlange ervaring en de vakkennis is terug te vinden in de kwaliteit van onderhoud of aanleg van uw tuin of bedrijfsterrein.

Biesheuvel groenservice is een middelgroot bedrijf waar betrokkenheid, vakmanschap, persoonlijk contact en service de pijlers zijn van het werk wat afgeleverd wordt. Of het nu om een kleine particuliere tuin gaat of om bedrijfsterreinen, alles wordt met evenveel vakmanschap en zorg afgeleverd.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

De garantie bepalingen staan in de algemene voorwaarden voor de VHG (vakvereniging voor hoveniers en groenvoorzieners).

Service

Biesheuvel Groenservice is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 6.00 tot 19.00 uur en op zaterdag tot 12.00 uur. Tevens kunnen klanten naar ons mailen smsen of appen

Duurzaam

Biesheuvel Groenservice scheidt het afval waar het mogelijk is. Steeds meer machines zijn voorzien van een accu(pakket) in plaats van een 2 of 4 takt benzinemotor, waardoor we niet alleen schoner kunnen werken maar ook het geluidsniveau daalt aanzienlijk. Wij gebruiken alleen biologische gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen. Tijdens het maken van beplantingsplannen wordt er rekening gehouden dat minimaal 30% van de beplanting insecten/vlinder/vogel vriendelijk zijn.

Sociaal

Naast het hoveniersbedrijf waar duurzaam ondernemen een regel is en geen uitzondering, is het voor ons belangrijk om ook op sociaal en maatschappelijk vlak ons steentje bij te dragen.