Bestratingsmarkt.com

8.9 gemiddeld, 4184 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 21 juni 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Elwin van Olst op 20 juni 2019

Over het bedrijf

Als onderdeel van Van Olst is Bestratingsmarkt.com al meer dan 25 jaar zeer actief in de bestratingswereld. Om in de behoefte van de moderne klant te voorzien, hebben wij in 2011 de stap naar een online webwinkel gezet. Hier bieden wij de allerbeste sierbestrating voor de laagste prijs, waaronder:

  • – Siertegels
  • – Terrastegels
  • – Tuinbestrating
  • – Sierbestrating
  • – Infra GWW BKK’s H stenen

Uitsluitend A-merken

Bij Bestratingsmarkt.com kun je altijd op kwalitatief hoogstaande producten rekenen. Dat komt doordat wij enkel en alleen met de allerbeste merken samenwerken. Denk hierbij aan grote namen, zoals: Excluton, Kijlstra, MO-B, Tuinvisie, MBI, Wienerberger, VanderSanden, Refin keramiek en Diephaus. Deze bestrating voldoet aan strikte productievoorschriften. Doordat wij uitsluitend A kwaliteit producten leveren, is de kans op beschadigingen, onbruikbare tegels, kleur- en maatafwijkingen minimaal.

Altijd de beste deal

Bestratingsmarkt.com is geen onbekende in de bestratingswereld. Door de jaren heen hebben wij duurzame contacten met verschillende fabrikanten gelegd. Dit betekent dat wij hun producten voor scherpe prijzen op de markt mogen zetten. Om te kunnen garanderen dat je bij ons het voordeligst uit bent, hebben wij daarnaast de laagste prijs-garantie in het leven geroepen. Zo is een bestelling bij Bestratingsmarkt.com altijd de moeite waard.

Makkelijk te bereiken

Ondanks onze sterk concurrerende prijzen, zullen wij nooit besparen op klantenservice, kwaliteit en betrouwbaarheid. Als familiebedrijf hebben wij die traditionele waarden namelijk hoog in het vaandel staan. Voor deskundig advies of iedere, andere vraag kun je ons op vele manieren bereiken. Stuur ons een bericht via e-mail, WhatsApp of onze Live-chat. Bellen kan natuurlijk ook. Dit kan naar: 06 203 242 276 of 0578 69 19 10.

Levering in heel Nederland

Ons bedrijf is in het centraal gelegen Heerde gevestigd. Dit betekent dat wij door heel Nederland voor de deur kunnen leveren. Dit gebeurt doorgaans binnen 1 tot 5 werkdagen. Wens je een bezorging buiten de landsgrenzen? In overleg staan wij ook in het prachtige België of Duitsland voor je klaar. Voor andere landen bekijken wij graag samen naar de mogelijkheden.

Onze showtuin

Ben je op zoek naar inspiratie? Of wil je onze producten liever in het echt zien? Kom dan eens langs in onze fysieke winkel in Heerde (Gelderland). In onze showtuin van ruim 2500 m2 kun je werkelijk alles voor de tuin vinden. Uiteraard is het ook mogelijk om hier de door jouw bestelde producten af te halen.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Je hebt altijd het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder dat er een opgave van reden nodig is. Na je annulering heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van ons gecrediteerd. Is er sprake van breuk of een andere onvolkomenheid? Maak dan direct een foto bij ontvangst en voeg deze toe als bijlage bij het formulier, zodat we deze foto's direct kunnen doorzetten naar de fabrikant en spoedig nieuwe producten kunnen laten naleveren.

Service

Onze medewerkers voorzien je graag van advies via de handige Live-Chat, WhatsApp en e-mail. Natuurlijk volstaat een belletje ook, want we houden van persoonlijk contact. Levering door heel Nederland & deskundig vrijblijvend advies voor je straatwerk via e-mail, telefoon, WhatsApp of Live-chat.

Duurzaam

Sociaal

Bestratingsmarkt.com support een heel aantal projecten. Zo sponsoren wij de lokale voetbalclub en helpen goede doelen vaak voort met zeer scherpe tarieven. Zo heeft Bestratingsmarkt.com onlangs een heel schoolplein voor kostprijs geleverd zodat de kinderen weer heerlijk konden buitenspelen op nieuwe tegels. Deze schoolpleintegels 30x30 en 60x60 zijn extra geborsteld zodat er ook met blote voeten heerlijk over gelopen kan worden.