123Wonen

9.2 gemiddeld, 1698 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 12 september 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Norbert Wegter op 27 mei 2024

Vanuit 28 lokale vestigingen bemiddelen wij in de verhuur en vastgoedbeheer van woonruimte en zoeken wij de match tussen tevreden huurders en verhuurders. Met ons eigen internationale netwerk specialiseren wij ons in het verhuren aan expats, maar wij verhuren in elk segment. Van kamer tot villa, van Groningen tot Maastricht. Alles op een steeds hoger kwaliteitsniveau zoals wij dat al sinds 2009 bieden.

Het vinden van een betrouwbare huurder staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom screenen wij op kredietwaardigheid en antecedenten en controleren wij (internationale) legitimatiebewijzen door landelijke samenwerking. Wij hebben een eigen juridische afdeling en maken waterdichte huurovereenkomsten op maat.

Bij 123Wonen geen oneerlijke aanhuurkosten, wij kiezen ervoor om 100% voor de verhuurder op te treden. U kunt bij ons rekenen op eerlijke en transparante dienstverlening.

Als enige vastgoedbeheerder hebben wij landelijke dekking van 28 lokale 123Wonen kantoren: zo zijn we altijd bij u in de buurt. Onze professionele verhuurmakelaars kennen de markt en kunnen snel schakelen. Financieel beheer (basis) of compleet beheer, wij ontzorgen u op maat. Uw box 3 belegging is bij ons in veilige handen. Wij kunnen u zelfs helpen met de aankoop van uw beleggingspand.

Op zoek naar een woning? Met vestigingen in heel Nederland heeft 123Wonen een omvangrijk aanbod en hebben wij altijd een geschikte woning. Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging voor het verhuren van uw woning of voor het huren van jouw droomhuis!

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

Vooraf, tijdens en na het verhuurtraject bieden wij onze klanten de ondersteuning, advies en service die nodig is. Hier gaan wij heel ver in.

Service

123Wonen Heeft service hoog in het vaandel staan. We transparant over onze werkwijzen en kunnen we verhuurder en beleggers goed adviseren over duurzaam rendement en een bloeiende vastgoed portefeuille.

Duurzaam

Sociaal