Het interactieve

webshop keurmerk

Voor €5 per maand krijg je 50 review-uitnodigingen, een bedrijfspagina en het interactieve keurmerk op jouw website.

  • Manage je online reputatie
  • Toon jouw online visitekaartje
  • Creëer vertrouwen onder jouw doelgroep

Meer weten over Feedback Community?

Creëer vertrouwen 

Onderscheid jouw onderneming van concurrenten door member te worden van Feedback Community. Als member mag je het online keurmerk op jouw website plaatsen. Zo zien consumenten in een oogopslag dat je een betrouwbare onderneming bent. Consumenten die op het keurmerk klikken komen uit bij jouw Feedback Community bedrijfspagina, waar jij kunt aantonen hoe jij je onderscheid van concurrenten.

Op jouw bedrijfspagina vindt de consument een totaaloverzicht van al jouw verzamelde reviews, jouw social media accounts en uiteraard de waarden van jouw bedrijf.

Heb ik recht op het Feedback Community membership?

Ja. Ondernemingen mogen het webshop keurmerk op hun website uitdragen wanneer zij zijn aangesloten bij de community. Iedere ondernemer mag het keurmerk aanvragen.

Is Feedback Community dan wel transparant?

Alle ondernemingen krijgen een bedrijfspagina. Online ondernemingen geven hier zelf aan wat zij doen op het gebied van klantenservice, sociaal ondernemen, ecologisch ondernemen, hoe hun garantie en beleid werkt en wat zij doen bij geschillen. Wanneer de consument een ervaring heeft gehad met een webshop, kunnen zij op de bedrijfspagina aangeven of zij het eens zijn met wat het bedrijf over zichzelf zegt. Dit doen zij door middel van stemmen.

Is Feedback Community iets voor mij?

Online aanwezig zijn is van belang voor elke onderneming. Daarom is elke online onderneming welkom bij Feedback Community. Of je nu net begint, of al een tijdje in de running bent.

Dit laagdrempelig abonnement is genoeg om jouw onderneming een boost te geven!

Hoe reviews werken

Met de 50 review-uitnodigingen kun je beginnen met het verzamelen van reviews. Je vraagt jouw klanten hun ervaringen publiekelijk te delen. Dit draagt bij aan het creëren van vertrouwen onder jouw potentiële klanten, helpt je jouw bedrijf te optimaliseren aan de hand van feedback en zorgt ervoor dat je in Google beter vindbaar bent.

De review-uitnodigingen worden verstuurd met de Feedback Company software en gepubliceerd op jouw eigen Feedback pagina van Feedback Company.