Het interactieve

webshop keurmerk

Voor €5 per maand krijgt je 50 review-uitnodigingen, een bedrijfspagina en het interactieve keurmerk op jouw website.

  • Manage je online reputatie
  • Toon jouw online visitekaartje
  • Creëer vertrouwen 

Meer weten over Feedback Community?

Creëer vertrouwen 

Onderscheid jouw onderneming van concurrenten door member te worden van Feedback Community. Als member mag je het online keurmerk op jouw website plaatsen. Zo zien consumenten in een oogopslag dat je een betrouwbare onderneming bent. Consumenten die op het keurmerk klikken komen uit bij jouw Feedback Company bedrijfspagina, waar jij kunt aantonen hoe jij je onderscheid van concurrenten. 

Op jouw bedrijfspagina vind de consument een totaaloverzicht van al jouw verzamelde reviews, jouw social media accounts en de natuurlijk waarden van jouw bedrijf. 

Heb ik recht op het keurmerk?

Ondernemingen mogen het webshop keurmerk uitdragen wanneer zij zijn aangesloten bij de community. Je krijgt een transparante bedrijfspagina en consumenten bepalen zélf of zij het eens zijn met wat jij communiceert. 

Hoe werkt dit precies? Heel simpel: jij geeft aan wat je doet op het gebied van klantenservice, sociaal en ecologisch ondernemen, garantie en beleid en wat jij doet om geschillen op te lossen. Dit zijn de waarde die jouw bedrijf uitdraagt. Consumenten kunnen na een ervaring stemmen of ze het eens zijn met jouw aangegeven waarden.

€5 per maand 

Online reputatie management is van belang voor elke online onderneming. Daarom is elke online transparante onderneming welkom bij Feedback Community. Dit laagdrempelig abonnement is genoeg om jouw online onderneming een boost te geven!

Hoe reviews werken

Met de 50 review-uitnodigingen kun je beginnen met het verzamelen van feedback. Jouw klanten vraag je hun ervaringen publiekelijk te delen. Dit draagt bij aan het creëeren van vertrouwen onder jouw potentiële consumenten, helpt je jouw bedrijf te optimaliseren aan de hand van feedback en zorgt ervoor dat je beter vindbaar bent.

De review-uitnodigingen worden verstuurd met de Feedback Company software en gepubliceerd op jouw eigen Feedback pagina van Feedback Company.