ImageClass

9.2 gemiddeld, 16 reviews

Over het bedrijf

Lid sinds 10 september 2019
Waarden keurmerk ondertekend door Lidia Bijnen op 21 januari 2021

ImageClass.nl specialiseert zich in digitale diensten op gebied van foto en video bewerking. U kunt bij ons (beschadigde) foto’s op maat en in overeenstemming met uw wensen laten bewerken / restaureren / corrigeren / manipuleren. Denk onder andere aan het herstellen van (zware) beschadigingen, het wegwerken van stofjes en krasjes, het optimaliseren van kleur en belichting en het onopvallend verwijderen van achtergronden, objecten en/of personen etc. Ook verzorgt ImageClass hoogwaardige lessen op maat in videobewerking voor beginners en gevorderden. U kunt bij ons terecht voor leuke en leerzame cursussen aan huis in digitale videomontage met de softwarepakketten van Magix Video de Luxe en Corel Video Studio.

Prijs vs. kwaliteit

Snelheid

Garantie en beleid

In overeenstemming met uw wensen proberen we altijd binnen 48 uur een offerte op maat samen te stellen.

Service

Dankzij een goede communicatie, eerlijkheid en betrokkenheid kunnen we onze diensten tegen concurrerende tarieven blijven aanbieden.

Duurzaam

De foto retoucheerdiensten van ons bedrijf worden exclusief digitaal aangeboden. Dit bespaart veel tijd per opdracht en gaat onnodige verspilling van middelen tegen.

Sociaal

We zijn bewust van de persoonlijke en onschatbare waarde van de foto's en films die we van onze klanten ontvangen. Deze herinneringen worden daarom uiterst professioneel en zorgvuldig behandeld. We denken met u mee en delen onze kennis en mogelijkheden zodat u als klant van de beste opties voorzien bent.